Print UV

Prelatele printate personalizate sunt ideale pentru promovarea afacerii dvs. sau a evenimentelor speciale. Grafica personalizată poate fi aplicată direct pe prelată, astfel încât să obțineți un produs de înaltă calitate, durabil și estetic plăcut.

Suntem încântați să anunțăm extinderea serviciilor noastre și intrarea pe piața producției de prelate printate cu grafica personalizată. Cu o experiență de peste 12 ani în industria confecționării de prelate, structuri metalice și autocolantare, suntem dedicați să oferim cel mai bun serviciu și produse de înaltă calitate clienților noștri.

Cu noi, puteți obține nu doar prelate printate personalizate, ci și printuri indoor și outdoor de cea mai bună calitate. Folosim vopsea grafică tratată UV pentru a asigura o durată lungă de viață și o rezistență sporită la razele UV, temperaturile extreme și condițiile meteorologice nefavorabile.

Print-uri indoor
Printurile indoor sunt perfecte pentru decorarea interioară și pot fi utilizate într-o varietate de medii, cum ar fi birouri, magazine, expoziții și evenimente speciale. Utilizăm cele mai noi tehnologii de printare pentru a obține printuri de înaltă calitate și detalii clare, iar vopseaua grafică tratată UV asigură o durată lungă de viață a produsului.

Print-uri outdoor
Printurile outdoor sunt ideale pentru a face afacerea dvs. vizibilă în spațiile publice și pot fi utilizate într-o varietate de aplicații, cum ar fi bannere, panouri publicitare, autocolante și multe altele. Utilizăm cele mai noi tehnologii și materiale pentru a obține printuri de înaltă calitate și durabile, care să reziste în condițiile meteorologice extreme.

În plus, oferim și opțiuni suplimentare de printare care pot fi personalizate cu grafica dvs. preferată. De asemenea, putem imprima tapet autoadeziv, care este o opțiune populară pentru decorarea interioară a birourilor, magazinelor sau spațiilor publice

Bannere
Autocolante
Afise si postere
Tapet autoadeziv

Lucrari realizate

Peste 100 clienti au avut incredere in noi

Obiectivul nostru este sa oferim servicii de calitate superioara in raport cu celelalte oferte din piata construind astfel relatii si parteneriate de lunga durata.