Despre SMP Sun Structure

Motivatia principala a activitatii noastre este reprezentata de satisfactia clientului, iar pentru obtinerea acestui rezultat oferim calitate, seriozitate, eficienta si profesionalism.

SC SMP Sun Structure SRL este o firma de succes pe piata interna a productiei de prelate si corturi, cu o echipa formata din personal tanar, calificat si dinamic care participa cu succes la dezvoltarea constanta a companiei. Calitatea, seriozitatea, design-ul unic si promptitudinea executiei sunt cateva dintre beneficiile de care au parte clentii nostri.

Deschiderea orizontului asupra a tot ce este nou, are ca efect direct cresterea serviciilor oferite, diversele conceptii fiind sustinute atat de viteza sporita de lucru, cat si de experienta si organizarea calificata a echipei SMP SUN STRUCTURE SRL.

Calitate

Seriozitate

Eficienta

Profesionalism

De ce sa lucrati cu noi

SC SMP Sun Structure SRL este o companie renumita pentru CREDIBILITATEA, SIGURANTA, GARANTIA SI STANDARDUL INALT DE CALITATE.

Am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata intr-un timp foarte scurt datorita experientei de peste 10 ani atat a administratorului societatii cat si a angajatilor.

Consiliere

Va oferim consiliere in alegerea produslui perfect adaptat nevoilor dumneavoastra.

Dimensionare

Realizam dimensionarea proiectului cu precizie, pentru a reduce risipa de materiale.

Productie

Realizam machetarea, proiectarea si designul pentru a putea realiza produsul finit.

Peste 100 clienti au avut incredere in noi

Obiectivul nostru este sa oferim servicii de calitate superioara in raport cu celelalte oferte din piata construind astfel relatii si parteneriate de lunga durata.